We zoeken vrijwilligers voor verschillende taken bij de expositieruimte"de Tricot Winterswijk".

In mei van dit jaar gaat in de gerenoveerde Tricotfabriek de expositieruimte Tricot Winterswijk van start. Hier zal de collectie worden getoond die de Eibergse schilder Wim Izaks heeft nagelaten. Daarnaast komt er een steeds wisselend expositieprogramma van moderne kunst.

Tricot Winterswijk is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende taken zoals het ontvangen en informeren van de bezoekers, koffie schenken, bijhouden van adressenbestanden en het inrichten van tentoonstellingen. Wij denken aan sociaal en praktisch ingestelde mensen met verantwoordelijkheidsgevoel die het plezierig vinden in hun vrije tijd iets voor de gemeenschap te kunnen betekenen.  
Belangstelling voor kunst is een voordeel, maar geen voorwaarde. Vrijwilligers krijgen scholing en begeleiding. Voor de meeste taken is beschikbaarheid van een dag in de week (11.30 – 17.30 uur) voldoende. Tricot Winterswijk is vanzelfsprekend ook in de weekends open.

Lijkt het u wat om met bezoekers om te gaan, een kijkje achter de schermen te kunnen nemen van een expositieruimte en spelenderwijs te leren wat er in de moderne kunst speelt? Meld u aan voor de informatiebijeenkomst op 7 april, 19.30 uur op het adres Tricot 15.  

Ineke Weevers

28 maart 2008

Heb misschien wel belangstelling om als vrijwilliger bij de Tricot te werken. Wil mij in ieder geval aanmelden voor de informatiebijeenkomst. m.vr.gr. Ineke Weevers


Gerri grijsen

28 maart 2008

Hé Wat leuk Ineke. De informatieavond is natuurlijk vrijblijvend. Kun je kijken of het iets voor je is. Zou leuk zijn. Ik zie je dan. Groet Gerri


Reageer op dit bericht